Over ons

Over VDLV (Vincent Dans Les Vapes)
De vraag naar verantwoord veilige e-liquids is met een uitstekende smaak is de laatste jaren erg toegenomen. Bij Vincent Dans Les Vapes weten we dat het ontwerpen van een perfecte e-liquid vergelijkbaar is met het creëren een parfum. Je selecteert de beste ingrediënten en brengt deze terug tot de essentie, zodat de pure smaak behouden blijft.

Door middel van continu marktonderzoek en research naar de behoefte van de klant brengen wij vernieuwende e-liquids op de markt. Vincent Dans Les Vapes heeft alle hulpmiddelen in huis die de ondernemers in staat stellen zich als zelfstandig liquidspecialist te profileren in de markt!

Vincent Dans Les Vapes is een toonaangevende Franse fabrikant die zich sinds 2012 bezighoudt met de ontwikkeling van hoogwaardige e-liquids. Inmiddels is VDLV uitgegroeid tot een fabrikant die als doel heeft om het productieproces continue te verbeteren om zo de meest kwalitatief hoogwaardige en veilige e-liquids te produceren. Wij hebben het exclusieve recht om de e-liquids van www.vdlv.fr in de Nederland te distribueren.